Workshop schapen verlossen 24 maart

€ 45,00 incl. btw

Op zondag 24 maart 2019 verzorgen wij een workshop schapen verlossen. Deze workshop is tevens het praktijkgedeelte voor de cursisten die de online cursus Schaapherder volgen. Andere geinteresseerden zijn eveneens welkom. LET OP: dit is een OCHTEND; van 09.30 - 12.30 uur! VOL!  Naar beneden scrollen voor meer info >>

Op zondag 24 maart 2019 verzorgen wij een workshop schapen verlossen. Deze workshop is tevens het praktijkgedeelte voor de cursisten die de online cursus Schaapherder volgen. Andere geinteresseerden zijn eveneens welkom.LET OP: dit is een ochtend; van 09.30 - 12.30 uur! Wil je meer ervaring opdoen dan kun je evt. ook de middag bijboeken.

Het is een HALVE DAG workshop waarbij eerst middels videomateriaal de liggingen worden behandeld en daarna wordt gebruik gemaakt van een 'kunstschaap' (geboortekist). Deze kist bootst de baarmoeder van een schaap na zodat men met de hand op de tast kan voelen hoe de lammeren liggen. We maken gebruik van echte (doodgeboren) lammeren.

Inclusief een boekje en een DVD van de GD, (Gezondheidsdienst voor Dieren) en een Certificaat van deelname.

Locatie Eibergen. 

Op deze dag nemen wij ook artikelen mee uit de webwinkel. Wil je verzendkosten besparen dan kun je aan ons doorgeven wat we mee moeten nemen. Sowieso nemen wij alle producten mee die met de lammertijd te maken hebben.