Workshop Scheren 26 Mei

€ 45,00 incl. btw

VOL!! Workshop Scheren Zondag 26 Mei. In week 21 worden een aantal praktijkdagen voor het Scheren gehouden. Deze zijn op 21, 22, 24, 25 en 26 Mei. Dit is de praktijk die naast de Online theoriecursus wordt gegeven. Locatie Eibergen. Van 10.00 - 15.00 uur. Maximaal 4 personen!!  Lees hieronder verder >>

De theoriecursus is te volgen via de Maatos website. (Binnenkort zal de link hier te vinden zijn). Het is niet verplicht de theorie te volgen maar wel aan te raden.

De workshop leert je de diverse scheermachines te kennen, hoe je de messen in een scheermachine zet en hoe je de machine goed afstelt. Je leert diverse technieken om een schaap te scheren, op de grond of op een scheerbankje en hoe je het schaap draait en welke volgorde je aanhoudt bij het scheren. Ook kijken we naar problemen die je kunt tegenkomen en hoe die op te lossen, denk aan scheerziekte of het per ongeluk in het vel scheren.

Maximaal kunnen er 4 deelnemers meedoen. 

De workshop duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Locatie Eibergen en wordt na aanmelding bekendgemaakt. Geen lunch, wel koffie en thee. Aan het eind ontvang je een certificaat.

Tijdens de workshop is het mogelijk diverse artikelen aan te schaffen die met het scheren of knippen van schapen te maken hebben. Als daar interesse voor bestaat neem dan wat extra contant geld mee.