Natuurbeheer 20 april

€ 30,00 incl. btw

Op Zaterdag 20 april geven we een Workshop Natuurbeheer als praktijonderdeel van de online cursus Schaapherder. Van 11.00 tot ca. 17.00 uur.  Scroll naar beneden voor uitgebreide info >>

Hoeveelheid:

Workshop Natuurbeheer als praktijkonderdeel van de cursus Schaapherder. Van 11.00 tot ca. 17.00 uur.

Op deze dagen wordt dezelfde workshop gegeven: 17, 18 en 19 mei, zie hiervoor de andere producten in de categorie diensten.

De locatie is in Eibergen en wordt na aanmelding bekend gemaakt. Zelf lunch en drinken meenemen. Zorg voor passende kleding gelang het weer, je bent de hele middag buiten en het gaat ook door bij slecht weer.

We gaan deze middag aandacht besteden aan het beoordelen van diverse terreinen waar je begrazing met dieren zou kunnen toepassen. Middels een formulier werken we via een stappenplan naar een totaal inzicht van het terrein, houden we rekening met de welke diersoort er begraasd kan worden, de gekozen afrastering, omgevings factoren, voorzieningen, historie van het terrein en haar eigenaren, c.q. bewoners en het prijstechnische plaatje.

Dit beloofd een boeiende middag te worden waarin je veel leert en ook informatie mee naar huis krijgt. Daarnaast is het verstandig ook de ONLINE theorie te volgen. Deze les is nog niet klaar maar zal zo spoedig mogelijk voltooid worden en de link naar die les wordt dan hier vermeld.

Maximaal 4 personen, dus veel persoonlijke aandacht. Deze workshop gaat ook door bij minder personen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...