Workshop Klauwverzorging

€ 45,00 incl. btw

Op zondag 27 januari 2019 geven we, i.s.m. Schapen dierenarts Vincent Perney, een workshop klauwverzorging voor schapen en geiten. Van 13.30 tot 16.30 uur in Eibergen.   Naar beneden scrollen voor meer info >>

Hoeveelheid:

Workshop klauwverzorging en casusbespreking

Klauwen
Zondag 27 januari 2019 wordt er een workshop klauwverzorging verzorgd. Eerst is er een gedeelte theorie en daarna is er een praktijkgedeelte waar iedereen kan oefenen met het bekappen van schapen onder begeleiding van Vincent Perney en Hans & Greet Abbink. Allen hebben hier veel ervaring mee.

Casussen
Na het praktijkgedeelte van het klauwen verzorgen wordt er een aantal casussen uit de praktijk besproken. Het zijn duidelijke situaties, die in de afgelopen weken gezien en meegemaakt zijn. Er worden foto’s en filmpjes getoond waarbij jij als deelnemer zelf kunt nadenken over wat er te zien valt. Samen bespreken we wat we zien, hoe het ontstaat, hoe je het kunt voorkomen en wat je er aan kunt doen. Er worden simpele handvatten gegeven om met deze situaties om te kunnen gaan. Heel geschikt voor mensen met maar een paar schapen of voor mensen die tijdens een stage werken met schapen.

Producten
Die dag nemen Vincent en v.d. Schapenhoeve spullen mee die dagelijks gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan hoefscharen, pootmessen, sprays, merkstiften e.d. 

De cursus is inclusief koffie/thee/koek.

Kosten: 45€ p.p.
Begin- en eindtijd: 13:30-16:30
Geef je snel op want vol = vol! Min. aantal deelnemers 6. 
Locatie: Eibergen (adres krijg je na bestelling en betaling van de workshop)
 


 

    Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...