Workshop Klauwbekappen Ochtend

€ 45,00 incl. btw

Op ZONDAG 28 april 2019 geven we een workshop klauwbekappen voor schapen en geiten. LET OP: dit is een OCHTEND; van 09.30 tot ca. 12.30 uur. Locatie Eibergen. Dit is de praktijk die naast de Online theoriecursus wordt gegeven. Inclusief een Victorinox bekapmes!  Naar beneden scrollen voor meer info >>

Hoeveelheid:

Workshop klauwbekappen. Inclusief Victorinox bekapmes. Dit is de praktijk die naast de Online theoriecursus wordt gegeven.ONLINE THEORIE: https://schapenhoeve.maatos.nl/cursus/klauw-bekappen

Er wordt gewerkt met schapenpootjes (uit het slachthuis) en met echte schapen om zo de techniek van het bekappen goed onder de knie te krijgen. We letten op houding en neerzetten van het schaap en werken met zowel de scharen als de messen.

De theoriecursus is te volgen via de Maatos website. (Binnenkort zal de link hier te vinden zijn). Het is niet verplicht de theorie te volgen maar wel aan te raden.

Omdat het een halve dag betreft is er geen lunch maar wel koffie en thee beschikbaar. Locatie is in Eibergen en wordt na aanmelding bekend gemaakt. Tijdens de workshop zullen ook artikelen uit de webwinkel te koop zijn die met het bekappen te maken hebben.

Eventueel kun je ook de middag bijboeken, als je nog meer ervaring wil opdoen.

 
 


 

    Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...