Wolf netten WIT 90/1

Alleen online

€ 103,00 incl. btw

Wolfnet, 90 hoog, 50 m. lang, enkele insteekpinnen. Deze netten zijn gheel wit van kleur. Wolven en ander wild zien de witte kleur beter. Voor extra bescherming tegen de wolf raden we aan een extra lint erboven te plaatsen m.b.v. losse paaltjes. Neem bij een grote verzending contact op ivm de verzendkosten.

Wolfnet, 90 hoog, 50 m. lang, enkele insteekpinnen. Deze netten zijn gheel wit van kleur. Wolven en ander wild zien de witte kleur beter. Bij dit net raden we aan een extra lint erboven te plaatsen m.b.v. losse paaltjes. 

Om wolven buiten te houden is het aan te raden een hoger net te kiezen, of de hoogte met een extra wit lint te verhogen met behulp van losse Jumbo paaltjes. (zie overige producten)

Omschrijving
Compleet en sterk afrasteringsnet. Wit met versterkte rode randen voor een betere geleiding. Door de lage weerstand ideaal om meerdere Turbonetten aan elkaar te bevestigen. Lengte: 50m. Inclusief 14 palen met enkele pen die in het net gemonteerd zijn. Meerdere netten zijn gemakkelijk met elkaar te verbinden.
 
Specificaties
Aantal geleiders15
Draadafstanden (cm)15
Aantal RVS draden PL9
ø roestvrijstalen geleiders0,20
TurboJa
Lengte (m)50
Draden8
Enkele penJa
Aantal palen14
Weerstand (Ohm/m)0.685/50m
Aantal vertinde koperdraden6
ø Vertinde koperdraden (mm)0,25
Hoogte (m)0,90
Weerstand (netten)68
KleurWit