Wolf netten Wildvraat 106/2

Alleen online

€ 108,50 incl. btw

Wolfnet, 106 hoog, 50 m. lang, 2 insteekpinnen. De onderste draad is met 16 metaaldraden versterkt om aanvreten door konijnen te verhinderen. Bij dit net raden we aan een extra lint erboven te plaatsen m.b.v. losse paaltjes. Bij grote aantallen of snelle levering eerst contact opnemen.

Hoeveelheid:

Vaak worden flexinetten aan de onderkant door konijnen aangevreten omdat op de onderste draad geen stroom staat. De onderste draad van deze netten is met 16 metaaldraden versterkt om aanvreten door konijnen te verhinderen. Meer info over onze Flexinetten!

Met speciale klemmen kan de onderste draad verbonden worden met extra aardepunten in de grond waardoor de onderkant van het net een veel grotere impuls geeft. Deze netten worden daarom ook gebruikt om wolven tegen te houden. Onderzoek heeft uitgewezen dat Wolven vaker onder een afrastering doorkruipen dan eroverheen springen, hoewel dit laatste niet onmogelijk is uiteraard.

Om wolven buiten te houden is het aan te raden een hoger net te kiezen, of de hoogte met een extra wit lint te verhogen met behulp van losse Jumbo paaltjes. (zie overige producten)


  • Euronet Extra 90 hoog 'wildvraat' 50 m. lang / 2 insteekpennen
  • Euronet Plus 106 hoog 'wildvraat' 50 m. lang / 2 insteekpennen
  • Euronet Kippen 112 hoog 'wildvraat' 50 m. lang / 2 insteekpennen [kleinere mazen]
  • Euronet Extra 120 hoog 'wildvraat' 50 m. lang / 2 insteekpennen