Bel ons voor advies over het gebruik van onze 'wolf-netten'. Tel. 06-29025275

Van de netten met de benaming 'wildvraat' is de onderste draad extra verstevigd met staaldraad zodat konijnen deze draad niet door kunnen bijten waardoor het net zijn stevigheid verliest. Daarnaast kan er extra aarding verkregen worden als deze onderste draad verbonden wordt aan de aarding. Alle wolfnetten zijn voorzien van de extra sterke onderdraad. 
 
Voor een vast raster dat niet regelmatig verplaatst hoeft te worden kun je de netten van 112 cm. of 120 cm. hoog gebruiken. Wanneer je wel vaak en veel netten moet omzetten is het handiger te kiezen voor de netten van 90 cm. of 106 cm. hoog. De lagere netten kun je verhogen met een wit schrikdraad die je met behulp van de witte Jumbo palen eenvoudig kunt plaatsen. De witte palen zijn heel sterk, dubbelpins en kunnen met behulp van een extra isolator op diverse hoogtes ingesteld worden. De meest gangbare witte paal is die van 125 cm. lang. Voor een vast raster zou je de extra lange van 138 cm. kunnen gebruiken.

Zorg er altijd voor dat er voldoende stroom op de netten staat. Voor een wolf is dat minimaal 4,5 kV. Dat betekent dat je een schrikdraadapparaat moet hebben met een bereik van 4 tot 10 Joule. (volgens de wetgeving in NL mogen apparaten tot 5 Joule vrij gebruikt gebruikt worden) En besteed vee...
More

Weergave
13 items