Schapenwollen vest, gevoerd, model 2

€ 99,00 incl. btw

€ 102,00

-€ 3,00

Schapenwollen vest, gevoerd met fleece in prachtig design. Fairtrade handgemaakt in Nepal. Met twee zakken op de voorkant en een binnenzakje op de voering. Dit dikke vest heeft een rits en een afritsbare capuchon. Heerlijk warm in de winter maar ook heel lekker op koude zomeravonden. Door het nog aanwezige wolvet water en vuil afstotend. Nog 1 stuks in de maat XL.

Schapenwollen vest, gevoerd met fleece in prachtig design. Fairtrade handgemaakt in Nepal. Met twee zakken op de voorkant en een binnenzakje op de voering. Dit dikke vest heeft een rits en een afritsbare capuchon. Heerlijk warm in de winter maar ook heel lekker op koude zomeravonden. Door het nog aanwezige wolvet water en vuil afstotend. Nog 1 stuks in de maat XL.

Kleur: ecru, bruin en donkerbruin.

Wasvoorschrift:

Deze wollen vesten hebben een natuurlijke bescherming tegen vuil en water door het wolvet dat nog in de schapenwol zit. Vlekken zullen er niet in trekken en zijn eenvoudig met een sopje van groene zeep, HaRa, Sunlight of wolwasmiddel en lauw water weg te deppen. Ook de voering in de nek en onder de armen maakt u boenend met een doekje en zo'n sopje schoon. Verder kunt u het vest eens in de mist hangen, daar frist het van op. Als het gesneeuwd heeft mag u het een half uur in de sneeuw leggen, elke kant. Het eventuele vuil zal uit het vest in de sneeuw trekken en het wolvet herstelt zich op een natuurlijke manier. Wilt u het vest toch eens in de machine wassen? Dat gaat prima op een wolwas programma met lanoline houdend wolwasmiddel, daarna het vest liggend laten drogen.