Schaapsignalen

€ 29,90 incl. btw

Schaapsignalen, geschreven door dierenarts Drs. Frank Glorie, is een diergerichte praktijkgids om beter naar gedrag, houding en fysieke kenmerken van groepen en individuele schapen te leren kijken om zo de signalen op te vangen die informatie geven over o.a. hun gezondheid en welzijn.

pakjemogelijkheid tot kiezen cadeauverpakking.  

Hoeveelheid:

Schaapsignalen, geschreven door dierenarts Drs. Frank Glorie, is een diergerichte praktijkgids om beter naar gedrag, houding en fysieke kenmerken van groepen en individuele schapen te leren kijken om zo de signalen op te vangen die informatie geven over o.a. hun gezondheid en welzijn. Het is een nieuw boek en echt een van de betere boeken die elke schapenhouder/verzorger moet hebben!  

Drs. Frank Glorie verzorgde een paar jaar bij ons een aantal gastlessen in onze opleiding Schaapherder en hij weet als geen ander welke problemen er zich specifiek bij schapen kunnen voordoen. Ook staan er enkele foto's van ons in dit boek, we zijn dus best trots op dit mooie, duidelijke en zeer makkelijk leesbare boek.

Een aanrader voor iedereen die met schapen te maken heeft. Het boek bevat vele illustraties en foto's en bestaat uit 128 pagina's.

Inkijken kan hier>>