Nylon Muilkorf

€ 6,42 incl. btw

Nylon muilkorf voor honden met dubbele klittenband sluiting. Ruim verstelbaar op de snuit en achter in de nek met kliksluiting. Zeer handig om mee te nemen op reis of onverwacht dierenartsbezoek. Maat L en XL.

Hoeveelheid:

Nylon muilkorf voor honden met dubbele klittenband sluiting op de neus. Ruim verstelbaar op de snuit en achter in de nek met een kliksluiting. Zeer handig om mee te nemen op reis of bij onverwacht dierenarts bezoek. Maat L (de meeste Collie achtigen) en XL (de meeste Herder achtigen)

Maat L: omvang snuit 18-24 cm. onderlengte 8,5 cm. bovenlengte 5 cm.
Maat XL: omvang snuit 20-26 cm. onderlengte 9,5 cm. bovenlengte 6 cm.

In sommige landen is het verplicht om bij het meenemen van een hond een muilkorf bij je te hebben.

Leer de muilkorf al vroeg aan door middel van het aanbieden van de muilkorf en te belonen met voer. Herhaal dit proces tot het mogelijk is de snuit rondom te sluiten met het klittenband. Door het klittenband losjes te sluiten kan de hond nog steeds een voertje aannemen. Ga daarna verder met het sluiten van de gesp achter in de nek, ook hier steeds weer belonen met voer. Als de hond gewend is aan de muilkorf moet je dit proces af en toe blijven herhalen zodat wanneer het nodig is in noodgevallen de hond vertrouwd is met de muilkorf.

In geval van echt noodzakelijk gebruik het snuitje iets strakker zetten met de klittenband sluiting, zodat de hond niet kan bijten.

 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...