Jakoti schapen wolschaar

€ 55,00 incl. btw

De Jakoti schaar is een super kwaliteit schapen wolschaar. De snijvlakken knippen zeer netjes met een minimum aan inspanning. De koolstof stalen messen zijn verbazend scherp en makkelijk aan te scherpen. Deze scharen worden ook veel bij het onderhoud in de tuin gebruikt, vooral voor het knippen van de buxus is deze schaar geliefd. [slechts 5 op voorraad!]

Hoeveelheid:

De Jakoti schaar is een super kwaliteit schapen wolschaar in een nieuw model. Efficiënter dan de gebruikelijke wolscharen. De snijvlakken knippen zeer netjes met een minimum aan inspanning. De koolstof stalen messen zijn verbazend scherp en makkelijk aan te scherpen. Deze scharen worden ook veel bij het onderhoud in de tuin gebruikt, vooral voor het knippen van de buxus is deze schaar geliefd.

Bekijk hier een filmpje van het knippen van een schaap met deze schaar.

Deze schaar wordt ook veel gebruikt om de wol van schapen bij te knippen, welke naar keuringen en shows gaan.

De ergonomisch ontworpen handgrepen zijn comfortabel voor langdurig gebruik door zelfs de kleinste handen, en de lage spanning van de trekveer maakt ze eenvoudig te bedienen.

Met de hand vervaardigd uit hoogwaardig koolstof staal, de zelf slijpende messen zorgen telkens voor een nette snede.

Exclusief geïmporteerd, gemaakt met behulp van traditionele metaalbewerking vaardigheden, zijn deze scharen de afgelopen 30 jaar ontwikkeld en verfijnd en zijn ongeëvenaard voor design, kwaliteit en prestaties.

Scherp en klaar voor gebruik.

De messen van koolstofstaal zijn makkelijker te slijpen en blijven ook langer scherp, maar kunnen gaan roesten als ze lange tijd met vocht in aanraking komen. Na veelvuldig gebruik worden deze koolstofstalen messen vanzelf dof en grijs. Dit is een beschermende oxidatielaag die ervoor zorgt dat het mes minder snel roest. Als er toch bruine roestvlekken op het mes komen, kan dit verwijderd worden met een prop staalwol.