Honden praktijk 30 juni ochtend

€ 30,00 incl. btw

VOL! Op zondag 30 juni organiseren we een praktijkdag voor het werken met schapen drijvende en hoedende honden. Let op; dit is de ochtend, van 09.30 tot 12.30 uur! Maximaal 6 deelnemers. Mag met of zonder eigen hond.  Naar beneden scrollen voor meer info >>

Op zondag 30 juni organiseren we een praktijkdag voor het werken met schapen drijvende en hoedende honden. Let op; dit is de ochtend, van 09.30 tot 12.30 uur! Maximaal 6 deelnemers. Mag met of zonder eigen hond.

Deze workshop is een onderdeel van de ONLINE cursus Schaapherder maar je mag deze ook volgen als je niet de hele cursus volgt. Je mag met onze honden werken maar ook met je eigen hond, mits dit een ras is dat oorspronkelijk voor het schapen drijven/hoeden geschikt was.

Je mag alleen de ochtend volgen maar ook de ochtend en de middag, als je meer ervaring wil opdoen, je boekt dan beide opties (ochten en middag)

Locatie is in Eibergen en wordt na inschrijving bekend gemaakt.

We hebben ook een ONLINE theorieles, deze is nog in de maak maar wordt hier bekendgemaakt wanneer het beschikbaar is. Je bent niet verplicht deze les te volgen maar is wel aan te raden.

 

 
 


 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...