Rechte, lichte stok van sterk Kersenhout

€ 32,50 incl. btw

Deze stok zonder knoest is gemaakt van "Weichselkirsche" (Kersenhout), een bijzonder sterke houtsoort, vergelijkbaar met Sleedoorn. Ideaal om gewoon mee te wandelen, de stokken zijn niet zwaar en liggen lekker licht in de hand. Geen last van een leren veter die bij de handgreep in de weg zit. Ook heel geschikt om te gebruiken bij het schapen drijven met honden. Lees hieronder verder >>

Hoeveelheid:

Deze stok zonder knoest is gemaakt van "Weichselkirsche" (Kersenhout), een bijzonder sterke houtsoort, vergelijkbaar met Sleedoorn. Ideaal om gewoon mee te wandelen, de stokken zijn niet zwaar en liggen lekker licht in de hand. Geen last van een leren veter die bij de handgreep in de weg zit. Ook heel geschikt om te gebruiken bij het schapen drijven met honden.

De stokken zijn er in diverse lengtes, het varieert van 1.10 tot 1.20 m. We geven u graag advies welke stok voor u het geschiktst is. De stokken hebben verschillende stokpunten. Voor het gebruik met honden is de donkergrijze stokpunt het meest geschikt, deze is minder scherp. (zie foto's) Ook kan er in overleg een rubber dop aangezet worden.