Handgebreide kindersokken Lila

€ 7,50 incl. btw

Handgebreide kindersokken, Lila, van de wol van het Bentheimer Landschaap. Machinaal gesponnen maar hand geverfd en handmatig getwijnd. Geverfd middels Sun-dyeing met Kool-aid en Wilton. Maat 26/27, voetlengte ca. 17 cm. Slechts 1 paar in deze maat en kleur! Dikke sok, heerlijk in laarzen of klompen!

Hoeveelheid:

Handgebreide kindersokken van de wol van het Bentheimer Landschaap (Bentheimer Landrace sheep). Machinaal gesponnen maar hand geverfd en handmatig getwijnd. Geverfd middels Sun-dyeing met Kool-aid en Wilton.

Maat 26/27, voetlengte ca. 17 cm. Slechts 1 paar in deze maat en kleur. 

De wol van het Bentheimer Landschaap heeft een beetje een grove structuur. Het garen is geschikt voor interieur breiwerk, tassen, huissloffen, mutsen en hoeden en buitenjassen of vesten die gevoerd worden.

De kleur op de foto is redelijk de juiste kleur maar op andere computers en beeldschermen zou de kleur van de foto af kunnen wijken.

Het Bentheimer Landschaap is een zeldzaam schapenras. Het is een schapenras dat vroeger veel voorkwam op de grens van Nederland met Duitsland. We hebben deze wol daarom de naam: 'Grenslandwol' gegeven.