Handgebreide huissloffen

€ 10,00 incl. btw

Gebreide huissloffen van de wol van het Bentheimer Landschaap. Machinaal gesponnen maar hand geverfd en handmatig getwijnd. Geverfd middels Sun-dyeing met Kool-aid en Wilton. Maat 36/38, voetlengte ca. 22/23 cm. Slechts 1 paar in deze maat en kleur (roze)! Ook leuk om zelf te maken van onze andere strengen wol met gratis patroon erbij.

Hoeveelheid:

Gebreide huissloffen van de wol van het Bentheimer Landschaap (Bentheimer Landrace sheep). Machinaal gesponnen maar hand geverfd en handmatig getwijnd. Geverfd middels Sun-dyeing met Kool-aid en Wilton.

Maat 36/38, voetlengte ca. 22/23 cm. Slechts 1 paar in deze maat en kleur. Ook leuk om zelf te maken van onze andere strengen wol met gratis patroon erbij.

De wol van het Bentheimer Landschaap heeft een beetje een grove structuur. Het garen is geschikt voor interieur breiwerk, tassen, huissloffen, mutsen en hoeden en buitenjassen of vesten die gevoerd worden.

De kleur op de foto is redelijk de juiste kleur maar op andere computers en beeldschermen zou de kleur van de foto af kunnen wijken.

Het Bentheimer Landschaap is een zeldzaam schapenras. Het is een schapenras dat vroeger veel voorkwam op de grens van Nederland met Duitsland. We hebben deze wol daarom de naam: 'Grenslandwol' gegeven.