Fluitkoord in diverse kleuren.

€ 8,50 incl. btw

Fluitkoord met extra beveiliging, ZONDER FLUIT! Als je met het koord ergens achter blijft haken dan knappen de dopjes los. Het koord is dan niet kapot want de dopjes kunnen weer in elkaar gezet worden. Voor gebruik aan de MONTANA fluitjes apart haakje bijbestellen! Niet geschikt voor de Jachtfluiten! (wit, aubergine en blauw, beperkte voorraad)

Hoeveelheid:

Fluitkoord met extra beveiliging d.m.v. dopjes die los kunnen knappen. ZONDER FLUIT!

Als je met het koord ergens achter blijft haken dan knappen de dopjes los. Het koord is dan niet kapot want de dopjes kunnen weer in elkaar gezet worden. Van levensbelang mocht je met het koord in draaiende machine onderdelen terecht komen!

Dit koord is in principe geschikt voor alle Herders fluitjes .... behalve voor de MONTANA fluitjes die op deze site te koop staan! Deze hebben net een iets kleiner gaatje.

We hebben losse fluit snaphaken te koop, die door ons aan dit fluitkoord bevestigd kunnen worden waardoor de Montana fluit er wel aan kan. Kijk bij 'accessoires' ! Dit haakje apart bijbestellen!

Het koord is er in de kleuren: zwart, rood, wit, blauw en aubergine. Sommige kleuren passen bij de kleur van een fluitje. Vooral de aubergine kleur staat erg mooi bij het 'lavendel' kleur fluitje.