Veilig betalen

ideal iDEAL

Betalen via iDeal is veilig, gemakkelijk en snel. Wanneer u kiest voor een iDeal betaling dient u uw eigen bank te selecteren. De betaling voert u vervolgens uit in uw eigen, vertrouwde internetbankieromgeving. Na betaling komt u vanzelf weer op onze website terecht. Als u via iDeal betaalt is de betaling direct zichtbaar. Dit betekent dat wij uw bestelling snel kunnen versturen, mits voorradig.

iDeal is niet voor niets de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen.

Voordelen:

  • Veilig en kosteloos voor u als klant
  • Uw bestelling is direct betaald zodat we sneller kunnen levereniDEAL wordt ondersteund door de volgende banken:

ideal bankenBetalen via Bankoverschrijving


Beschik je niet over internetbankieren en kun je niet betalen met iDEAL? Of ben je een Belgische klant?
Dan kun je betalen via de vertrouwde bankoverschrijving. v.d. Schapenhoeve v.o.f. biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via je eigen bank.

Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt.

Als je wilt betalen via bankoverschrijving kun je deze optie kiezen in het betaalscherm, na de winkelwagen. Gegevens zoals rekeningnummer, begunstigde, IBAN en BIC worden in beeld getoond bij het plaatsen en afrekenen van de bestelling.

Heb je deze gegevens gemist? Neem dan contact met ons op.

info@schapenhoeve.nl / 06-52466124 / 0545-840035