Welkom op onze nieuwe site!

We zijn nog druk bezig om de webshop te vullen..

nog even geduld!

Recent toegevoegd

Resultaat 37–48 van de 85 resultaten wordt getoond

Nieuwste blogs

Ezel als bewaking

Jan Dohner is de auteur van Livestock Guardians; Het gebruik van honden, ezels en lama’s om uw kudde te beschermen, door Storey Publishing. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring met kuddebewakingshonden en schreef dit boek om alle eigenaren en potentiële eigenaren van veehouders te helpen meer succes te behalen. Ze is ook de auteur van de Encyclopedia of Historic and Endangered Livestock and Poultry Breeds. Je kunt meer lezen op haar blog Rare on the Farm en haar auteurspagina op Mother Earth News.

Ervaring met jonge ezels bij de schapen

Omdat de eerste 2 ezels ons goed bevielen besloten we er twee bij te nemen. We kozen er deze keer voor om jonge ezels te nemen en wel een hengst en merrieveulen. Ze zouden samen lopen en voor de toekomst een veulen voortbrengen zodat we onze eigen ezels zouden kunnen fokken als waakezel.

Schapentraining met Border Collies

Onderstaand artikel komt uit mijn boek over de Border Collie. Omdat ik niet weet hoeveel boeken er nog in de omloop zijn, zet ik deze tekst met tekeningen hier op onze site. Als u met schapen, of ander vee (eenden, ganzen, koeien) gaat werken, bedenk dan dat u met...